Archives

gravatar

Αυτός ο νόμος δεν θα περάσει!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009 - 15:40 - 0 σχόλια

Αναρτήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα». Δημόσια διαβούλευση το λένε... Θα σας πούμε με λίγα λόγια, το κατά τη γνώμη μας ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ αυτό νομοσχέδιο, τι προβλέπει για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.
Όσο για το τι επιπτώσεις θα έχει; Θα δείτε σε λίγο καιρό, όταν μαθευτεί το θέμα και αρχίσουν όλοι να μπουκάρουν μαζικά για Ελλάδα: πράσινη κάρτα, πέντε χρονάκια, ιθαγένεια, και μετά, όλα τα καλά, εις βάρος του υποτελή Έλληνα (και βαρέως πλέον) φορολογούμενου: υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση και πολλά άλλα, παροχές από τις ήδη βεβαρημένες υποδομές μας, τον κόπο δηλαδή των προγόνων μας (που θα νέμονται άλλοι!). Πολύ χαμηλά ο πήχης από το ΠΑΣΟΚ, πολύ χαμηλά...
Πάει η γραμμή αίματος, δίκαιο εδάφους πλέον.
Όπου θα κοιτάζουμε γύρω μας σε λίγα χρόνια, ξένους θα βλέπουμε. Συνταγή κοινωνικής διάλυσης και εθνικής αλλοίωσης... Ενώ ο νόμος Ν. 3284/2004 προέβλεπε ότι «Ι. Με τη γέννηση από Έλληνα ή Ελληνίδα το τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας αποκτά από τη γέννησή του την Ελληνική Ιθαγένεια, τώρα, δείτε και αυτό: «Με τη γέννηση στην Ελλάδα και δήλωση, τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα και ένας από τους γονείς του κατοικεί μόνιμα και νόμιμα στη χώρα επί πέντε συνεχή έτη, αποκτά από τη γέννησή του την ελληνική ιθαγένεια εφόσον οι γονείς του υποβάλουν κοινή σχετική δήλωση και αίτηση εγγραφής του τέκνου στο δημοτολόγιο του δήμου της μόνιμης κατοικίας του. Αν το τέκνο γεννήθηκε πριν τη συμπλήρωση της πενταετίας νόμιμης διαμονής του γονέα στη χώρα, η παραπάνω κοινή δήλωση και αίτηση εγγραφής υποβάλλεται με την παρέλευση της πενταετίας συνεχούς νόμιμης και μόνιμης διαμονής του γονέα στη χώρα».

gravatar

Η Μαφία τα ναρκωτικά και οι λαθρομετανάστες.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009 - 15:55 - 0 σχόλια

Το Χασίσι από το Κόσοβο και η Ηρωίνη του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν.
Το κύριο προϊόν του (ανεξαρτήτου) Κοσσυφοπεδίου είναι το Χασίσι. Εξάγεται στην Ελλάδα μέσω Αλβανίας. Τη διακίνηση στην Ελλάδα έχει η Αλβανική Μαφία, και τα αλβανο/λαθρομεταναστόπουλα. Το κύριο προιόν του Αφγανιστάν είναι η ηρωίνη που παράγεται υπό την προστασία του ΝΑΤΟ. Τη διακίνηση έχουν αναλάβει οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν και της Τουρκίας.Τήν μεταφορά προς το Αιγαίο αναλαμβάνουν οι λαθρομετανάστες που πληρώνουν με αυτόν τον τρόπο τον ναύλο. Γιά να πληρώσουν την ελληνική μαφία που τους παραλαμβάνει υποθηκεύουν τον εαυτό τους και μελλοντικά εισοδήματα.

Σπύρος Χατζάρας

Από http://www.ksipnistere.blogspot.com/
Οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών διοχετεύονται στη χώρα μας, κάθε χρόνο, από την Αλβανία και την Τουρκία.
Η Αλβανία είναι η κύρια πηγή προέλευσης ναρκωτικών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το 2009, προέκυψε ότι το 69,32% της ακατέργαστης κάνναβης προήλθε από τη γειτονική Αλβανία, καθώς και το 10,22% της συνολικής κατασχεθείσας ποσότητα ηρωίνης, και το 8,70% της κοκαΐνης . Όσον αφορά την εισαγωγή ηρωίνης, η Τουρκία εξακολουθεί να είναι η χώρα από την οποία εισάγεται σημαντική ποσότητα ηρωίνης. Το 41,51% (183,508 κιλά) της συνολικής κατασχεθείσας ποσότητας ηρωίνης στη χώρα μας το έτος 2008 προέρχεται από Τουρκία.
Αυτό συμβαίνει διότι η Τουρκία βρίσκεται στον κεντρικό άξονα της Βαλκανικής οδού διέλευσης και η ηρωίνη είτε εισάγεται απ’ ευθείας από την Τουρκία είτε προωθείται βορειότερα προς τη Βουλγαρία και τη Π.Γ.ΔΜ. για να καταλήξει τελικά στη χώρα μας, μέσω της Αλβανίας.
Η στρατηγική γεωγραφική θέση της Αλβανίας την έχει καταστήσει σημαντικό κέντρο μεταφοράς ηρωίνης σε όλη την Ευρώπη.


Δελτίο των 11

gravatar

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009 - 15:52 - 0 σχόλια

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...
"ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..."

Βιώνοντας τη βίαιη μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμικό αχταρμά, βλέπουμε τις ελληνικές κυβερνήσεις και τους κρατικούς φορείς να σέρνονται πίσω από τα ΜΜΕ, τις αντιρατσιστικές οργανώσεις και τους συλλόγους μεταναστών. Toυς βλέπουμε να κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τους ξένους ακόμα και αν αυτό στρέφεται εναντίον των Ελλήνων.Περιστατικά όπως του «σκισίματος του Κορανιού από αστυνομικό» ή του «βιασμού» Βουλγάρας μαθήτριας από Έλληνες συμμαθητές της στην Αμάρυνθο, γίνονται οι αφορμές για να εξαπολύονται άγρια κύματα προπαγάνδας που προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο ρατσιστική είναι η Ελληνική κοινωνία. Θέλουν να μας περάσουν το αίσθημα της ενοχής απέναντι στους ξένους. Έτσι οποιαδήποτε κατηγορία ξένου εναντίον των Ελλήνων θα αξιοποιηθεί από τα ΜΜΕ για να μας πείσει για το πόσο κακοί είμαστε, χωρίς καν να εξεταστούν οι αποδείξεις ή να ακουστεί και η άλλη πλευρά.

Τα ΜΜΕ χτυπάνε το αντιρατσιστικό τους ντέφι και οι κυβερνήσεις τρέχουν να χαιδέψουν τους ξένους και να σπαταλήσουν τα λεφτά του Ελληνικού λαού σε αντιρατσιστικές εκδηλώσεις και προπαγάνδα. Το γεγονός όμως ότι όλοι αυτοί (κυβερνήσεις, ΜΜΕ, επαγγελματίες αντιρατσιστές) ξεχνάνε τον ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες σημαίνει ότι δεν είναι αγνοί ιδεολόγοι και ανθρωπιστές, αλλά πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μας μιλάνε για το πρόβλημα του ρατσισμού, αλλά είναι οι ίδιοι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων. Οποιαδήποτε διάκριση βιώνουν οι Έλληνες την αποσιωπούν, ενώ τρέχουν για το παραμικρό που θα τους φωνάξει ένας σύλλογος μεταναστών ακόμα και αν ο πρόεδρος του ήταν δουλέμπορος…. Έτσι λοιπόν δεν ακούμε κουβέντα για τα πραγματικά και μεγαλύτερα κρούσματα ρατσισμού που πρέπει να αντιμετωπιστούν, δηλαδή για αυτά που ξεκινάνε από τον ρατσισμό εναντίον των Ελληνων…

gravatar

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009 - 12:41 - 0 σχόλια

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως.
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία.
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.

ΚΟΙΝ:
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους.
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ:


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ

1.1. Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για την παραχώρηση μαζικά, της Ελληνικής Ιθαγένειας και του δικαιώματος Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι, σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, δεν αποτελεί προϊόν της θέλησης, του ελληνικού Λαού.

gravatar

Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009 - 08:14 - 0 σχόλια

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι αυτόφωτο και αυτοφυές, λαϊκό κίνημα, του Ανωνύμου, του Έλληνος.

Δεν είναι κόμμα, δεν είναι σύλλογος, δεν είναι ΜΚΟ. Είναι μια ενωτική κίνηση από τα κάτω, όλων των Ελλήνων, αριστερών, δεξιών, πασόκων, για τον σεβασμό της συνταγματικής νομιμότητας, της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής Ανεξαρτησίας.

Η Επιτροπή θα δίνει σταδιακά ονόματα των μελών της, όταν είναι αναγκαίο.
Βασική μας αρχή, είναι η προστασία των αγωνιστών, και όχι η προβολή τους.

Δεν αναζητούμε νέους ηγέτες και εκπροσώπους. Κανείς από εμάς δεν είναι, "μέλλων υπουργός". Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί.

Ηγέτης είναι ο Ελληνικός Λαός.

Για να δώσουμε τη μάχη της ενημέρωσης, δεν χρειάζονται "εκπρόσωποι".

Χρειάζεται η εθελοντική επαναστατική-πατριωτική προσφορά, του κάθε ενός από εμάς. Χιλιάδες στόματα, χιλιάδες χέρια, χιλιάδες πόδια. Προσκαλούμε τα μέλη των πατριωτικών κινήσεων και κομμάτων να παλέψουν μαζί μας.

gravatar

H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009 - 03:21 - 0 σχόλια

Σύνταγμα του Κράτους

ΜEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις
TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 18 Aπριλίου 2001

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΑΠOΣΤOΛOΣ XΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

gravatar

Σε τροχιά ο HELIOS-IIB.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 - 01:38 - 0 σχόλια

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ την 18 Δεκεμβρίου 2009 (18:26 ώρα Ελλάδος) εκτοξεύτηκε επιτυχώς με το πύραυλο Ariane 5GS από το Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας, ο Στρατιωτικός Δορυφόρος Παρατήρησης Γης HELIOS-IIB, ο οποίος τοποθετήθηκε σε ηλιοσύγχρονη πολική τροχιά μετά από μια πτήση διάρκειας 59 λεπτών και 20 δευτερολέπτων. Η εκτόξευση του είχε αναβληθεί πρίν απο μερικές ημέρες λόγω τεχνικών προβλημάτων του πυραύλου-φορέα.

Το στρατιωτικό δορυφορικό πρόγραμμα HELIOS-II, στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα, θεωρείται ένα από τα πιο προηγμένα παγκοσμίως και το σημαντικότερο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Αποτελεί πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας, μεταξύ της χώρας μας, της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ισπανίας και της Ιταλίας. Η Γερμανία
συμμετέχει στο πρόγραμμα με ειδικό καθεστώς ανταλλαγής εικόνων με τη Γαλλία. Συνίσταται από δύο οπτικούς δορυφόρους παρατήρησης Γης που διαθέτουν δυνατότητες λήψης εικόνων ημέρα και νύκτα. Ο δορυφόρος Helios-IIB που εκτοξεύτηκε είναι ο δεύτερος της σειράς, ενώ βρίσκεται ήδη σε τροχιά από 18/12/04 - και είναι επιχειρησιακός - ο πρώτος δορυφόρος Helios-IIA. Το όλο πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί και λειτουργεί με ευθύνη της Γαλλίας.